Lid Worden

Lid worden bij Augustinus

Door de coronacrisis is er natuurlijk een hoop onzeker geworden over je studententijd. De stap om in Leiden te gaan wonen en lid te worden bij een studentenvereniging lijkt opeens een stuk groter.

Toch heeft een studentenvereniging in deze tijd juíst veel te bieden. Door de coronacrisis is het lastiger geworden om nieuwe mensen te ontmoeten en jouw sociale netwerk te vormen, een essentieel onderdeel van je studententijd. Daarnaast kan deze tijd pas echt van start gaan als jij een kamer in Leiden gevonden hebt. Via Augustinus kom jij binnen de korste keren aan een kamer. Lid worden van Augustinus betekent het vinden van een groep gelijkgestemden, waar jij de rest van je leven nog op kan terug vallen. Ook leer je diverse sociale en organisatorische vaardigheden, die altijd van pas komen in je toekomstige carriere. Deze coronacrisis heeft bewezen dat het samen kunnen en mogen zijn, van ongekend belang is. Samen ben je bij Augustinus.
Jouw begin bij Augustinus
1
Inschrijven
Aankomende maandag 16 augustus start de EL CID 2021 en hiermee openen ook de inschrijvingen om lid te worden bij L.V.V.S. Augustinus! Hieronder vind je alle informatie over de inschrijvingen.

Belangrijke informatie:
 •  Je kan je inschrijven bij Augustinus van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 20 augustus door middel van een online loting.

 •  Als je wordt ingeloot moet je één dag in de EL CID fysiek naar Augustinus komen voor jouw definitieve inschrijving.

 •  Fysieke aanwezigheid voor de definitieve inschrijving is verplicht en er worden geen uitzonderingen hierop gemaakt.

 •  Je kan je inschrijven als je voor 10 september 2003 geboren bent en als je studeert aan een Hogeschool of Universiteit (dit mag ook in een andere stad dan leiden zijn).

 •  Als je wil inschrijven bij Augustinus, mag je op dat moment niet ook meeloten of ingeschreven staan bij of A.L.S.V. Quintus of L.S.V. Minerva.


Online lotingen:
De lotingen zullen dit jaar online verlopen. Na de loting ontvang je een mail met of je bent ingeloot of uitgeloot. Er zijn vier dagen waarop geloot wordt:

 • Maandag 16 augustus: 17:00
 • Dinsdag 17 augustus: 16:00
 • Woensdag 18 augustus: 16:00
 • Donderdag 19 augustus: 16:00

Belangrijke informatie:
Als je bent ingeloot, moet je voor 20:00 betalen en jouw definitieve inschrijving inplannen.
Als je niet wordt ingeloot, doe je automatisch met de loting van de volgende dag mee. Mocht je dit niet willen, kan je je ook uitschrijven.
De link naar de website waarop je kan inschrijven komt maandag online. Hier staat alle informatie over de inschrijvingen nogmaals uitgelegd. Heb je nu vragen? Stuur dan een DM!

Definitieve inschrijvingen:
Nadat je online bent ingeloot, word je fysiek verwacht op Augustinus om jouw inschrijving definitief te maken. Je kan zelf een tijdslot inplannen om langs te komen. De definitieve inschrijvingen zijn op:
 • Dinsdag 17 augustus
 • Woensdag 18 augustus
 • Donderdag 19 augustus
 • Vrijdag 20 augustus

Alle informatie omtrent de inschrijvingen is onder voorbehoud dus houd de socials (@elcidopaugustinus) in de gaten!
2
Kennismakingstijd (KMT)
De Kennismakingstijd (KMT) is een verplicht onderdeel als je lid wil worden bij Augustinus. Na je inschrijving word je ingedeeld in één van de twee KMT’s, die dit jaar plaats zullen vinden op de volgende data:
KMT 1: 23 augustus tot en met 27 augustus.
KMT 2: 30 augustus tot en met 3 september.
Alle data zijn onder voorbehoud.
3
CordialVormingsPeriode (CVP)
Na het doorlopen van de KMT vindt de CordialVormingsPeriode plaats. In september en oktober rol je als vers lid van de vereniging direct in één van de belangrijkste periodes van je hele studententijd. In de CVP zullen er net als elk jaar activiteiten en borrels georganiseerd worden op onze Sociëteit zodat je jouw cordial kan vormen. Al sinds begin juni zijn we geopend en dagelijks worden er borrels georganiseerd. Iedereen die lid wordt van Augustinus krijgt in de CVP genoeg tijd en mogelijkheden om je gehele lichting te leren kennen. ​
Bovenstaande periodes geven een indicatie hoe jouw start bij Augustinus eruit gaat zien. Houd voor meer duidelijkheid deze website en onze socials in de gaten. Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen of stuur een dm op instagram.
Interesse in lid worden bij Augustinus?

Vul het formulier in op de hoogte te blijven van updates en meer!
<
>