FAQ
Jouw vraag, ons antwoord
We krijgen veel vragen over hoe de komende tijd eruit komt te zien. De meest gestelde vragen beantwoorden we hieronder!
Wanneer en hoe kan ik mij aankomend jaar inschrijven bij Augustinus?
Je kan je inschrijven bij Augustinus tijdens de EL CID. De EL CID is dit jaar van 16 tot en met 21 augustus. De inschrijvingen zullen dit jaar online open gaan vanaf 16 augustus en het is niet mogelijk om je eerder in te schrijven. De definitieve inschrijving zal fysiek op Augustinus plaatsvinden. Het is daarom niet mogelijk om je in te schrijven als je niet bij de EL CID aanwezig kan zijn. Let op, dit is nog onder voorbehoud.

Voor meer informatie, kijk op de pagina over lid worden.
Hoe krijg ik een rondleiding op Augustinus?
In de EL CID kan je bij ons een rondleiding volgen door de Sociëteit. Voor EL CID-lopers geldt dat je alleen op de dag dat je langskomt in Leiden bij ons een bezoek kan brengen voor een rondleiding. Hiervoor moet je je via de EL CID aanmelden. Wil je als niet EL CID-loper een rondleiding volgen, stuur dan een mailtje!
Wanneer vindt de EL CID plaats?
Onder voorbehoud zal het digitale programma van de EL CID dit jaar op donderdag 12 en vrijdag 13 augustus zijn. Voor het fysieke gedeelte streeft de EL CID commissie ernaar om voor de EL CID-lopers een fysiek programma aan te bieden van drie dagen. Deze drie dagen worden tweemaal aangeboden. Het fysieke programma zal plaatsvinden (1) van maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus en (2) van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 augustus. Dit betekent dat je als EL CID-loper wordt ingedeeld in één van deze twee shifts. Dit is allemaal nog onder voorbehoud, houd onze social media in de gaten voor de laatste updates!
Hoe zit het dit jaar met de Kenninsmakingstijd (KMT)?
De Kennismakingstijd (KMT) is een verplicht onderdeel als je lid wil worden bij Augustinus. Na je inschrijving word je ingedeeld in één van de twee KMT’s, die dit jaar plaats zullen vinden op de volgende data:
KMT 1: 23 augustus tot en met 27 augustus.
KMT 2: 30 augustus tot en met 3 september.
Alle data zijn onder voorbehoud.
Heeft het zin om lid te worden in deze coronacrisis?
Absoluut! Zoals hier boven al vermeld heeft een studentenvereniging een ongekende meerwaarde, juist in deze coronacrisis. Bij Augustinus bouw jij een social netwerk op binnen een groep gelijkgestemden. Je vindt een cordial (jaarclub) met 12 tot 18 leeftijdsgenoten, komt gemakkelijk in een Augustinus huis terrecht en leert mensen kennen binnen een cultuur die draait om gezelligheid. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ook jouw eerste jaar in deze coronacrisis onvergetelijk wordt.
Hoe oud moet ik zijn om lid te worden?
Je moet minstens 18 jaar oud zijn op het moment van de inauguratie. Dit jaar vindt die plaats op vrijdag 10 september 2021. Je kan je dus als zeventienjarige inschrijven in de EL CID-week, mits je op of voor 10 september 2021 de achttienjarige leeftijd bereikt.
Tijdens je bezoek aan onze mooie vereniging is er ruimte genoeg om alle vragen te stellen.

Voor andere vragen kan je ook mailen naar het mailadres onder aan de pagina!.
<
>